ВИ ТРЕБА

СÉ НА ЕДНО МЕСТО!

ТИП НА ПЕЧАТЕЊЕ: офсет, дигитално
ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН
УСЛУГИ: пластифицирање, укоричување со спирала, тврд повез, сечење, центраговање, перфорација, нумерација, бигување, штанцање, бушење, хефтање (кламирање), лепење (лајмовање), фотографирање, режење на катер
ПРОИЗВОДИ: обрасци, меморандуми, коверти, фолии, кеси, книги, списанија, каталози, брошури, флаери, покани, ценовници, мениа, влезници, визит карти, постери, знаменца, ЦД и ДВД омоти, тефтери, роковници, календари, папки, попуст картички, амбалажа, сертификати, дипломи, благодарници, банери, честитки, разгледници, беџови, реклами за весници и списанија, декларации, етикети, налепници, брендирање возила, светлосни реклами, брендирање излози, билборди
веб дизајн

За Нас

Далечната 1995 година започнавме со сито техника. Покасно во чекор со времето ги прошириме услугите и производите вклучувајќи врвен дизајн, компјутерска подготовка за печатење, квалитетно офсет и дигитално печатење.

МОЌТА НА ФЛЕКСИБИЛНОСТА

Способни сме се прилагодиме според условите и роковите кој Вие ги барате.

ЦЕЛОСНА ГАРАНЦИЈА

Гарантираме дека ќе го добиете најдоброто за Вашите пари.

ИНОВАТИВНИ РЕШЕНИЈА

Нашите иновативни и креативни решенија ќе допринесат истакнување на Вашите производи од многубројните обични.

НАШАТА ОПРЕМА

Поседуваме професионална опрема за компјутерска подготовка, печатење и доработка на Вашите и наши материјали...

team-member

ОФСЕТ ПЕЧАТЕЊЕ

Високо квалитетна табачна офсет технологија на современи автоматизирани машини до Б3 формат (35см х 50см)

 
team-member

ДИГИТАЛНО ПЕЧАТЕЊЕ

Обезбедува за краток рок да добиете онаа количина која навистина ви е потребна...

team-member

ДИЗАЈН СТУДИО

Во склоп на компанијата работи и дизајн студио. За висината на стандардите, професионалноста и креативноста зборуваат многуте задоволни клиенти. Услугата дизајн и компјутерска подготовка може да ја користите без обврска за печатење и доработка кај нас.

 
team-member

ДОРАБОТКА

Во финалната доработка на материјалите и производите се користат следните процеси: сечење, виткање, кламирање, топло пластифицирање, спојување со спирала...

 

Дали сте подготвени за Уживање?

Воодушевете ги Вашите клиенти и деловни партнери сега!

Години искуство
Отпечатени материјали
Изработени дизајни
Задоволни клиенти

РЕФЕРЕНТНАЛИСТА

НИЕ СМЕ ДОБРИ ВО:

ДИЗАЈН, ПЕЧАТЕЊЕ, ГРАФИЧКИ УСЛУГИ, БРЕНДИРАЊЕ, ФОТОГРАФИРАЊЕ, ОРГАНИЗИРАЊЕ НАСТАНИ...

ОФСЕТ ПЕЧАТЕЊЕ

Само оригинални бои и квалитетни материјали се користат во комбинација со обезбедени професионални услуги.

ДИГИТАЛНО ПЕЧАТЕЊЕ

Брзо и економично решение за мали тиражи која во целост може да ја замени офсет штампата. Оваа врста на штампа овозможува одличен квалитет и краток рок на изработка. На овој начин ви овозможуваме да ги добиете материјалите во рок од еден ден.

КОМПЛЕТЕН ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Подразбираме: изработка на лого, идејни решенија за целиот печатен или рекламно – пропаганден материјал, почнувајќи од фотографирање, скенирање, прелом на текст...

БРЕНДИРАЊЕ

Со брендирање на Вашиот возен парк, излог, ентериер, привлечете внимание од клиентите со порака која го претставува Вашето работење! Фокусот е на квалитетот и убавината на дизајнот.

ГРАФИЧКИ УСЛУГИ

Сечење, лепење, виткање, спојување со спирала, кламирање, рицување, перфорирање, бигување, нумерација, штанцање, тврд повез, центраговање...

ФОТОГРАФИРАЊЕ

Фотографирање на Вашите производи со професионална фото опрема.

КОМПЈУТЕРСКО РЕЖЕЊЕ НА ФОЛИЈА (катирање)

Самолеплива ПВЦ фолија во различни бои, отпорна на надворечни влијанија, служи за испишување натписи на излози, возила, банери, реклами...

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА

Во цените не е вкалкулирана испораката. Во реонот на Скопје испораката на материјалите е бесплатна но не и обавезна.

ОРГАНИЗИРАЊЕ КОНГРЕСИ, СЕМИНАРИ

Логистичка поддршка, покани, сертификати, благодарници, абстракт книги, беџови, постери, банери, програми, презентации, веб дизајн...

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:

 

 

Борис Трајковски бб (Индустриска Зона Пинтија)
1000 Скопје
Тел.: +389 (0)2 26 00 299
Моб.: +389 (0)70 24 88 07
e-mail: printmark@printmark.com.mk